Gyakran Ismételt Kérdések

Minden könyv ugyanannyiba kerül?

Igen, minden kötet 300 forintba kerül. (A vastagabb és a vékonyabb is, A Száz év magány és az Operalexikon is.) Egyedül a „Prémium” ládánkban találhat olyan könyvet, aminek az ára 600 forint. A KÉT RÉSZES KÖNYVEK IS 300 FORINTBA KERÜLNEK?

A két részes könyvek is 300 forintba kerülnek?

Igen, és nem! A könyvek ára kötetenként értendő. Például a két kötetben kiadott Ady összes így 600 forintba kerül.

Elvihetem a Háború és békének csak a 3. kötetét?

Nem, az egybefüggő köteteket csak együtt lehet megvásárolni. Ön sem örülne, ha a Háború és békéből hiányozna a 3. kötet. (Az önállóan értelmezhető és kötetenként eltérő időben kiadott regényciklusok természetesen külön is elvihetőek.)

Le szoktátok cserélni a szekéren a könyveket?

Nem, a szekér teljes könyvállományát nem cseréljük, de gyakran lecserélünk egy-egy témakört, ami „beragadt”.

Minden nap jön új könyv?

Igen! Minden reggel új könyvek érkeznek a szekerekhez.

MEG TUDJÁK MONDANI MILYEN KÖNYVEK ÉRKEZNEK MÁSNAP A SZEKEREKHEZ?

Sajnos nem. Mi könyvterjesztők sem tudjuk, hogy másnap milyen könyvek jönnek majd.

KERESEK EGY KÖNYVET. MEG TUDOM RENDELNI?

Pillanatnyilag megrendeléseket nem tudunk felvenni. Azonban jó hír, hogy minden nap érkezik friss könyvadag, így bármikor rálelhet a keresett könyvére.

Szeretnék félretetetni könyveket. Van erre lehetőség?

Igen. 1-2 órára ameddig bevásárol, postára megy, minden további nélkül félretesszük a kiválasztott könyveket. 1-2 napra is esetleg, hogyha tudja, mikor jön érte. Sajnos nagy mennyiségű könyvet félretenni helyhiány miatt nem áll módunkban. Amennyiben a félretetetett könyvéért a megadott napig nem jön, visszatesszük a helyére, hogy más örömmel bukkanjon rá.

Nincsen nálam készpénz. Kártyával tudok fizetni?

Nem. A szekereken csak készpénzt tudunk elfogadni.

Áfás számlát kérhetek?

Igen, természetesen kérésére Áfás számlát állítunk ki vásárlásáról.

Van otthon egy csomó könyvem. El tudom cserélni a szekereknél?

Sajnos nem. Könyvet cserélni nem tudunk.

Van valamilyen rendszer a szekéren?

Igen. Minden könyvet igyekszünk a megfelelő témához tenni. Szépirodalmat a szépirodalomhoz, útleírást az útleíráshoz, stb. (De mi is tévedhetünk! :) ) A könnyebb áttekinthetőség érdekében a polcokon zöld matricával jelöltük a témakört, illetve ládáink feliratai is segítenek az eligazodásban. Ezen kívül a magyar- és világirodalmat, a kötelező irodalmat szerző szerint ABC rendben tartjuk. Az idegen nyelvű könyvek esetében egy helyen találja az angol, a német könyveket, egy külön polcon pedig minden egyéb nyelvkönyvet és a tankönyveket. A ládákban található könyveket igyekszünk a megfelelő helyen tartani. Amennyiben így sem találja, amit keres, a könyvterjesztőink szívesen segítenek Önnek. Forduljon hozzájuk bizalommal segítségért!

MIKOR VANNAK NYITVA?

Hétfőtől szombatig tartunk nyitva. A fenti nyitva tartástól egyedül az időjárás viszontagságai tántoríthatnak el bennünket: nagy, huzamosabb ideig tartó esőben, hóviharban sajnos kénytelenek vagyunk zárva tartani.

VESZNEK ÁT KÖNYVEKET A SZEKÉREN?

A könyves szekéren kizárólag adományként vehetnek át könyvet a Könyvterjesztők.

Hol tudom eladni a könyveimet?

Kisebb mennyiségben minden szerdán a központunkban van erre lehetőség 9 és 16 óra között. (X. kerület, Bánya utca 35.) Nagyobb tétel esetén (min. 300 könyv) házhoz megyünk. Ezzel kapcsolatban időpontot egyeztetni a következő telefonszámon lehet: +36 70 606 8107
Copyright © 2017 – Mozgó könyvek - All Rights Reserved