Lauren Weisberger

A ​főnöknőm egy boszorkány (Az ördög Pradát visel 1.)

750 Ft Szállítási költség info shipping cost

Elfogyott

  • Példány állapota:
  • Kiadás éve: 2005
  • Nyelv: magyar
  • Oldalak száma: 456

„Ha ​kétségbe vagy esve, amiért a te főnököd a legelviselhetetlenebb a világon, olvasd el ezt a könyvet. Utána rózsaszínben látod majd a világot.”

Andrea Sachs friss diplomásként olyan állást kap, „amelyért lányok milliói az életüket is odaadnák”. A Runway divatlap főszerkesztője, Miranda Priestly asszisztensként egy számára teljesen új világban találja magát, ahol csakis Pradát, Versacét és Armanit hordanak, a nők elképesztően ápoltak és tűsarkakon tipegnek, a férfiak pedig izmosak és elbűvölők. De Miranda mindnyájunkat képes hisztérikus kisgyermekké változtatni. Andrea megpróbál alkalmazkodni és megfelelni. Zokszó nélkül és legjobb tudása szerint teljesíti Miranda minden óhaját: megszerzi a még meg sem jelent legújabb Harry Potter regényt, és külön géppel elküldi Párizsba, hogy Miranda lányai elsőként olvashassák, felkutatja a közelebbről meg nem nevezett régiségkereskedést Manhattanben, ahol Miranda látott egy jópofa tálalót, pontosan azon a hőmérsékleten tálalja Miranda ebédjét az irodában, ahogy megköveteli. Szinte éjjel-nappal csörög a telefonja, mert Mirandának minden percben újabb és újabb lehetetlen kívánsága akad. De Andrea mindent elvisel, mert egyetlen cél lebeg a szeme előtt: ha kibír egy évet Miranda mellett, az ő ajánlásával utána akármelyik szabadon választott hetilapnál vezető beosztásban dolgozhat. De egy idő után Andrea kezd rádöbbeni, hogy a munka, „amelyért lányok milliói az életüket is odaadnák”, őt akár meg is ölheti.

Lauren Weisberger 1999-ben végzett a Cornell Universityn. New Yorkban él, ez az első regénye, melyet 27 nyelvre fordítottak le.

Friss könyvek a címlapról