Takács Erika

A 100 legfinomabb húsétel

1,500 Ft Szállítási költség info shipping cost

Készleten

  • Példány állapota:
  • Kiadás éve: 2004
  • ISBN: 9632145399
  • Nyelv: magyar
  • Oldalak száma: 160

Hogyan készül a báránycomb? Miként leht elkészíteni a Rockefeller-osztrigát? Milyen a brandyszósz, a mustárpác? Mindezekre a kérdésekre ad választ alábbi kiadványunk, amely kifejezetten gyakorlati szempontból igyekszik feldolgozni a különböző népek ételeit, különleges receptjeit. A receptek között igen gyakori a grillezett ételfélék aránya, ami igen fontos, hoszen az utóbbi időkben egyre divatosabb a hétvégi, szabadtéri főzés. Különös figyelmet fordítottunk emellett a könnyen, gyorsan elkészíthető egytálételekre, valamint néhány történelmi magyar recept is szerepel lapjainkon. A hidegtálételek gyakorlati jelentősége nagyon nagy, hiszen itt igazán szabadon engedhetjük teremtő fantáziánkat. A kiadvány különlegessége, hogy részletes fűszerezési tájékoztatót is tartalmaz minden egyes ételre vonatkozóan.

Friss könyvek a címlapról