Berkes László

Szülészet-nőgyógyászati ultrahang-diagnosztika

5,000 Ft Szállítási költség info shipping cost

Készleten

  • Példány állapota:
  • Kiadás éve: 2006
  • ISBN: 9639476323
  • Nyelv: magyar
  • Oldalak száma: 599

Második, átdolgozott, bõvített kiadás

Az ultrahang forradalmasította a szülészet-nõgyógyászati vizsgálatokat, megváltoztatta a klinikai szemléletet és gyakorlatot, s a betegellátás, valamint a szülészet-nõgyógyászat, illetve a radiológia szakképesítésének részévé vált. A módszert hazánkban is a szülészet-nõgyógyászati klinikákon és osztályokon, illetve rendelõkben általánosan alkalmazzák. Az ultrahang lehetõvé teszi a nõi kismedence és a magzat anatómiai és funkcionális állapotának a megítélését természetes környezetében “in vivo” minden életkorban és élethelyzetben, egészségben és betegségben egyaránt.

A 42 fejezetbõl álló, 600 oldalas kézikönyv a szülészet-nõgyógyászati ultrahang-diagnosztika valamennyi területét felöleli pótolhatatlan segítséget nyújtva a téma megismeréséhez és elsajátításához. A kitûnõ hazai szerzõgárda által írt fejezeteket gazdag (fekete-fehér és színes) képanyag illusztrálja, továbbá számos táblázat segíti a leírtakat megérteni.

A nélkülözhetetlen szakkönyv szülész-nõgyógyászok, radiológusok, szonográfusok részére íródott, de haszonnal forgathatják szakvizsgára készülõk és orvostanhallgatók is.

Friss könyvek a címlapról