Szállítás & fizetés

Átvétel:

A megvásárolt könyvek kizárólag Budapesten, a vásárlás során kiválasztott könyvesszekéren vehetőek át, a kiszállítástól számítva 4. munkanapig.
A rendelés beérkezését követő 3 munkanapon belül értesítést küldünk a kiszállításáról.
További információk az ÁSZF-ben.

Meghiúsult könyvátvétel

  1. Amennyiben az átvétel az Üzemeltető érdekkörében felmerülő hiba nem tud megvalósulni (pl. intenzív eső esetén a Könyvesszekér zárva tart), úgy +1 nappal meghosszabbodik az átvétel ideje. Ilyen esetekben ügyfélszolgálattal külön egyeztetés kezdeményezhető.
  2. Amennyiben a vásárló az általa online megvásárolt könyvet nem veszi át a kiszállítást követően 3 munkanapon belül, úgy az visszaszállításra kerül az Üzemeltető törökbálinti központjába. Ebben az esetben a visszaszállított könyvek további 4 munkanapig kerülnek tárolásra. ezen időszak alatt a könyvek már csak az Üzemeltető törökbálinti központjában vehetők át a visszaszállítás költségének (400,-Ft + könyvenként 100,-Ft kezelési/tárolási költség) megtérítését követően.
  3. Amennyiben a vásárló az általa online megvásárolt könyvet nem veszi át sem a kiszállítást követően a megadott Könyvesszekéren, sem a visszaszállítást követően a központban, úgy lehetősége van pénzvisszatérítésre, a szolgáltató költségeinek levonása után. Az Üzemeltető költségei: (400,-Ft kiszállítási költség, + könyvenként 100,-Ft előkészítési költség, visszaszállítást követően ehhez hozzáadódik további 400,-Ft visszaszállítási költség + könyvenként 100,-Ft kezelési/tárolási költség)
  4. Amennyiben a vásárló az általa online megvásárolt könyvet nem veszi át, a szolgáltató költségeinek levonása után lehetősége van a pénzvisszatérítés helyett – a pénzvisszatérítésének terhéből kiegyenlített – általa megvásárolni kívánt könyveket felajánlani egy még a vásárlása előtt megadott szervezet részére.

Átvételi pontok:

Anker – VI. kerület, Anker-köz (Deák Tér M), hétfőtől péntekig 9-17 óráig (szombat, vasárnap zárva)
Főnix – XI. kerület, Allee Bevásárlóközpont, hátsó bejárat, hétfőtől szombatig 9-17 óráig (vasárnap zárva)

Szállítási költség:
Egy csomag szállítási költsége a könyvek darabszámától függetlenül 400,-Ft, amihez könyvenként 100,-Ft előkészítési díj adódik hozzá.
Tehát:
– 1 db könyv teljes szállítási költsége 500,-Ft
– 2 db könyv teljes szállítási költsége 600,-Ft
– 3 db könyv teljes szállítási költsége 700,-Ft
– 4 db könyv teljes szállítási költsége 800,-Ft
– 5 db könyv teljes szállítási költsége 900,-Ft

Fizetés

A kiválasztott könyvek a kosár fül alatt érhetőek el. A megfelelő átvételi pont kiválasztása után, a pénztárhoz gomb megnyomásával jutunk el a számlázási adatokhoz, ahol a csillagozott mezők kitöltése kötelező. A Rendelés tartalma ellenőrzését követően van lehetőség bankártyás fizetésre, a SimplePay rendszerén keresztül.

Számlázás

 A számla a vásárló által megadott adatokat és a szolgáltatás árát tartalmazza. Az árak forintban kerülnek meghatározásra és tartalmazzák az ÁFA-t. A számlát a megrendelt könyvekkel együtt a vásárlás során kiválasztott könyvesszekéren vehetők át.