Péter Jánosné

Házi tartósítás

700Ft Szállítási költség info shipping cost

Elfogyott

  • Példány állapota:
  • Kiadó: Papp-Ker
  • ISBN: 9630073366
  • Nyelv: magyar
  • Oldalak száma: 176

Könyvünk a házi tartósítás minden válfaját – befőttek, lekvárok és dzsemek, szörpök és ivólevek, befőzéssel eltett zöldségfélék, savanyúságok, fagyasztással tartósított élelmiszerek, szárított és aszalt zöldségek és gyümölcsök – felöleli, illetve a hagyományos befőzési módszerek mellett magában foglalja a modern konyhatechnikai eszközök, a gyümölcscentrifuga, mikrohullámú sütő stb. adta lehetőségeket is.Azok a háziasszonyok is befőznek, akiknek nincs kertjük, mert nyáron sokkal olcsóbban lehet hozzájutni a zöldséghez, gyümölcshöz.Milyen nagyszerű, ha télen leemelhetünk a kamra polcáról egy-egy üveg lekvárt sütemények készítéséhez, dzsemet a reggelihez, zöldségfélét a levesbe vagy köretnek, befőttet, savanyúságot a főételek mellé.Az okosan gazdálkodó háziasszony tavasztól őszig – a zöldségek és gyümölcsök érésének idején – már gondol arra, hogy a zord napokon is változatos és egészsége ételek kerüljenek az asztalra.

Friss könyvek a címlapról