Szállítás & fizetés

 

 

FOXPOST

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
Kérd csomagodat házhozszállítással az ország bármely pontjára! A rendelés beérkezését követő 3-7 munkanapon belül értesítést küldünk a kiszállításról!
További részletek a https://www.foxpost.hu weboldalon!

CSOMAGAUTOMATA
Kérd csomagodat bármely FOXPOST csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termékeidet. A rendelés beérkezését követő 3-7 munkanapon belül értesítést küldünk a kiszállításról! Amint megérkezik a csomagod, a FOXPOST sms-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába.
További részletek a https://www.foxpost.hu weboldalon!
Szállítási költség csomagautomatán keresztül:

Kövesd nyomon csomagod útját
Nincs más dolgod, csak írd be a csomagszámot:
https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/

Szállítási költség Foxposttal
Foxpost házhozszállítással: 1600,- Ft
Foxpost csomagautomatán keresztül: 900,- Ft

KÖNYVESSZEKÉR

Átvétel könyvesszekéren- Budapest közlekedési csomópontjainál
A rendelés beérkezését követő 5 munkanapon belül értesítést küldünk a kiszállításról. A megvásárolt könyvek Budapesten, a vásárlás során kiválasztott könyvesszekéren vehetőek át, a kiszállítástól számított 4 munkanapon belül.

Átvételi pontok

Corvina – VIII. kerület, Corvin-negyed, Corvin mozi előtt: hétfőtől péntekig 8:00 – 20:00 óráig, szombaton 10:00 – 18:00 (vasárnap zárva)
Főnix – XI. kerület, Allee Bevásárlóközpont, hátsó bejárat: hétfőtől péntekig 8:00 – 20:00 óráig, szombaton 10:00 – 18:00 (vasárnap zárva)
Aslan – II. kerület, Frankel Leó út – Margit körút kereszteződése: hétfőtől péntekig 10:00 – 18:00 óráig (szombat, vasárnap zárva)
Ráday – IX. kerület, Ráday utca 2.: hétfőtől szombatig 10:00 – 18:00 óráig (vasárnap zárva)
Parlando – VI. kerület, Liszt Ferenc tér 8., Zeneakadémia előtt: hétfőtől péntekig 10:00 – 18:00 (szombat, vasárnap zárva)
Libellus – Hamarosan begurul.

1.) Amennyiben az átvétel az Üzemeltető érdekkörében felmerülő hiba miatt nem tud megvalósulni (pl. intenzív eső esetén a Könyvesszekér zárva tart), úgy +1 nappal meghosszabbodik az átvétel ideje. Ilyen esetekben az ügyfélszolgálattal külön egyeztetés kezdeményezhető.

2.) Amennyiben a vásárló az általa online megvásárolt könyvet nem veszi át a kiszállítást követően 4 munkanapon belül, úgy az visszaszállításra kerül az Üzemeltető törökbálinti központjába. Ebben az esetben a visszaszállított könyvek további 4 munkanapig kerülnek tárolásra. Ezen időszak alatt a könyvek már csak az Üzemeltető törökbálinti központjában vehetők át a visszaszállítás költségének (400,-Ft + könyvenként 100,-Ft kezelési/tárolási költség) megtérítését követően.

3.) Amennyiben a vásárló az általa online megvásárolt könyvet nem veszi át sem a kiszállítást követően a megadott Könyvesszekéren, sem a visszaszállítást követően a központban, úgy lehetősége van pénzvisszatérítésre, a szolgáltató költségeinek levonása után. Az Üzemeltető költségei: (400,-Ft kiszállítási költség, + könyvenként 100,-Ft előkészítési költség, visszaszállítást követően ehhez hozzáadódik további 400,-Ft visszaszállítási költség + könyvenként 100,-Ft kezelési/tárolási költség)

Szállítási költség a könyvesszekérre
Egy csomag szállítási költsége a szekerekre a könyvek darabszámától függetlenül egységesen 500,-Ft, amihez 100,-Ft előkészítési díj adódik hozzá, azaz összesen 600,- Ft.

FIZETÉS

A kiválasztott könyvek a kosár fül alatt érhetőek el. A megfelelő átvételi pont kiválasztása után, a pénztárhoz gomb megnyomásával jutunk el a számlázási adatokhoz, ahol a csillagozott mezők kitöltése kötelező.

Bankkártyás fizetés: A rendelés tartalma ellenőrzését követően van lehetőség bankkártyás fizetésre, a SimplePay vagy a CIB Bank rendszerén keresztül. Amennyiben a bankkártyával való fizetés során probléma merül fel (pl.  a telekód nem lett hitelesítve) a SimplePay automatikusan átirányítja a vásárlót a SimplePay banki felületére, ahol a vásárló elindíthat átutalásos fizetést.

Utánvét: Amennyiben a szállítási módok közül Foxpost csomagpontot vagy Foxpost házhozszállítást választotta, megjelenik a fizetési módok között az utánvét lehetősége. A Foxpost csomagautomatánál bankkártyás fizetés áll rendelkezésre, házhozszállítás esetén készpénzes fizetés. (Házhozszállítás esetén is történhet a kifizetés a bankkártyával, amennyiben a futárnál van terminál. A kiszállítás előtt, érdeklődjön a Foxpostnál!)

SZÁMLÁZÁS

 A számla a vásárló által megadott adatokat és a szolgáltatás árát tartalmazza. Az árak forintban kerülnek meghatározásra és tartalmazzák az ÁFA-t. A számla a megrendelt könyvekkel együtt a vásárlás során kiválasztott átvételi helyen vehető át.