Robelin

Virágenergetika

1990Ft Szállítási költség info shipping cost

Elfogyott

  • Példány állapota:

A ​virágok kitüntetett szerepet játszanak életünkben. Üzennek nekünk, nemcsak színükkel, szépségükkel. Mindegyik virág saját energiát közvetít – és aszerint viszonyulunk magához az adott virághoz, hogy az általa közvetített energiaféléből hiányunk van, vagy ellenkezőleg: túlságosan is telített ezzel a környezetünk, vagy éppen mi magunk.
Anélkül hatnak ránk, hogy tudatosulna bennünk: állapotunkban a javulást nekik köszönhetjük.
Egy-egy virág látványa, vagy akár gondolatban előhívott képe segít felszínre hozni a tudatalattinkban megbújó félelmeket, vágyakat, és megoldásokat a problémáinkra.
Emellett az élő virágok az általuk közvetített különböző energiafélékkel pótolják azt, amiből akkor éppen hiányunk van.
Ha tudatosan és célirányosan vesszük igénybe a virágok segítségét, akkor megtapasztalhatjuk, hogyan segít anyagias jellegű gondjainkban a sárga rózsa, miként tesz sikeressé a sárga liliom. A férfias tetterőt melyik virágnak köszönhetjük, a szülő-gyermek kapcsolat melyik virág közelében válik harmonikussá, vagy a bús hangulatot milyen virágból készített csokor képes kiegyensúlyozott lelkiállapottá varázsolni.
Ezeket, a titkokat ismerteti a virágenergetika, ami nem azonos az esszenciális segítséget adó virágterápiák egyikével sem.

  • Robelin

Friss könyvek a címlapról