Russell Brunson

Online ​marketing mesterfogások

2990Ft Szállítási költség info shipping cost

Készleten

  • Példány állapota:

Azt ​gondolod, hogy forgalmi vagy konverziós problémád van?

Ez a könyv NEM arról szól, miként tudnál nagyobb forgalmat szerezni a weboldaladra, habár azok az online vállalkozási fogások, amelyeket megosztok veled, minden eddiginél hatványozottan NAGYOBB forgalmat segítenek elérni.

Ez a könyv NEM arról szól, hogyan tudod növelni a konverziót weboldaladon, noha ezek az online vállalkozási fogások JOBBAN növelik a konverziót, mint amit egy ötletes címsortól vagy A/B teszttől valaha is remélnél.

EZ A KÖNYV EGY GYORSÍTÓSÁV!

Konkrét, részletes forgatókönyvet találsz benne, amelyeket több százmillió online látogató és több ezer teszt segítségével tökéletesített Russell és csapata a leghatékonyabb online működéshez.

Mostantól Te is hozzáférhetsz azokhoz a bevált fogásokhoz és értékesítési tölcsérekhez, amelyeket világszerte sikerrel használ a cégek online pénztermelő képességének növeléséhez.

„Miközben Russell megtanít az internetes pénzkeresés titkaira és fogásaira, ennél jóval tovább is megy, ami nélkülözhetetlen: megmutatja, hogyan kell szilárd alapokon beépítened ezeket a taktikákat és stratégiákat a vállalkozásodba!”
Dan S. Kennedy

„Végre nem egy önjelölt kamu-guru, hanem egy hiteles gyakorlati szakértő, akitől minden vállalkozó megtanulhatja az online marketing mesterfogásait, hogy kivételes eredményeket érjen el.”
Bill Glazer

Helló, a nevem Russell Brunson. Még főiskolás koromban indítottam az első online cégemet. Ez a könyv egy évtized munkájának összegzése, amelynek során több ezer ügyféllel dolgoztam együtt, hogy minden elképzelhető piacon kialakítsuk az online és offline értékesítési tölcséreket, és megsokszorozzuk a forgalmukat. Remélem, a könyvem elolvasása után megérted, hogy a sikerrel kapcsolatos álmaid sokkal közelebb vannak, mint gondolnád!

  • Russell Brunson
  • 1

Friss könyvek a címlapról