Gyarmati Ildikó

Rendezvényszervező ​kézikönyv

4490Ft Szállítási költség info shipping cost

2001 évi kiadás.

Készleten

  • Példány állapota:

A ​könyv szerzője Gyarmati Ildikó 1991-től dolgozik Vezető-Főtanácsos Rendezvényszervezőként a Főpolgármesteri Hivatalban, több száz különféle rendezvény szervezője, és gyakorlati lebonyolítója.
Gyakorlati és elméleti felkészültségét a protokoll ügyintézői és rendezvényszervező szakma szakképesítésének kidolgozásában is kamatoztatta, jelenleg rendezvényszervezés, protokoll előadásokon oktatás keretében adja át ismereteit a leendő rendezvényszervező protokoll munkával foglalkozóknak, és mindazoknak, akiket érdekel ez a terület.
E könyv, a Titkárságvezetők, menedzser-asszisztensek kézikönyvében kiadott rendezvényszervezői rész, és a Protokoll Egyetemi jegyzet társszerzőjeként megjelent publikációi mind mind a szakmához való hozzáállásáról, hozzáértéséről tanúskodik.
Több Egyetemen, Főiskolán, Szakközépiskolában, Oktatási Központokban oktat, előadásokat, tréningeket tart rendezvényszervezés témában. 1993-óta a Magyar Protokollosok Klubja Országos Egyesület alapító tagja, jelenleg az egyik Alelnöke.
Megszállottan szereti a protokoll és rendezvényszervezői munkát. Kezdettől fogva azon munkálkodik, hogy a rendszerváltozás egyúttal stílusváltozás is hozzon a kommunikáció minden szintjén, s ennek egyik alapvető eszköze a viselkedéskultúra, az etikett és protokoll európai szintű újrafogalmazása és rendszeres oktatása, népszerűsítése.
A rendezvényszervezés és a protokoll nem választható el egymástól, ezért ajánljuk ezt a könyvet mindazoknak, akik napi munkájuk során különféle rendezvényeket szerveznek, vendégeket fogadnak. A gyakorlati példákkal, előzetes program és költségvetés elkészítésével sikeressé tehetik saját munkájukat.
A szerző ezzel a könyvvel is hozzájárulni kíván ahhoz, hogy a vendéglátók ne csak kreatív és sokoldalúan képzett szakemberekké, hanem európai kultúrát tükröző, diplomáciai, állami, egyházi protokollszabályokat ismerő, kellemes társasági emberekké, személyükben és magatartásukban az országimázs hordozóivá is váljanak.

  • Gyarmati Ildikó
  • 1

Friss könyvek a címlapról