Dr.Csizmadia András, Bertalan András

Gourmet Guide 1999-2000

500Ft Szállítási költség info shipping cost

Készleten

  • Példány állapota:

Ebben a könyvben – melyet hosszú, körültekintő munka előzött meg – egy csokrot kívánunk átnyújtani a magyarországi vendéglátás és a magyar borászat gyöngyszemeiből a hazánk gasztronómiája iránt érdeklődő tisztelt olvasónak. Hasznos segítség lehet kiadványunk a vendéglátással, idegenforgalommal foglalkozóknak, utazási irodáknak, turista információs irodáknak és nagykövetségeknek. Tájékoztatást nyújthat a színvonalas programajánlatban, a Magyarországra először látogató külföldieknek. Útbaigazíthatja a már visszatérő vendégeket, honfitársainkat, akik hazánk szebbnél-szebb tájegységeit kívánják megismerni az ízek oldaláról is. Célunk az, hogy ötleteket adjunk minden kedves érdeklődőnek a döntéshez. Mi, a könyv összeállítói, igen szigorú szempontok alapján válogattunk éppen azért, hogy aki ebből a kötetből választ, az kizárólag pozitív tapasztalatokkal térhessen haza. Olyan éttermeket, cukrászdákat mutatunk be, ahol a vendég az első, kiváló minőségű ételeket készítenek, kifogástalan a felszolgálás és valami egyedi atmoszféra veszi körül a betérőt. Tippeket találhatnak a megfelelő borválasztáshoz, hisz a legkiválóbb borászatokat ismerhetik meg lapjainkról. A könyv készítése közben mi magunk is a kisgyermek lelkesedésével fedeztük fel hazánk kincseit, tervezgettük mikor térünk vissza családunkkal együtt, hogy ők is megismerhessék és megízlelhessék Magyarország gasztronómiai csodáit, büszkeségeit. Reméljük, hogy kiadványunkkal mi is segítettünk Magyarország még szélesebb körű megismeréséhez és abban, hogy aki betér az vissza is térjen. Köszönetet mondunk a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetségnek, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarának, Dr. Csizmadia András borszakértőnek, akik fontos szakmai segítséget nyújtottak.

  • Dr.Csizmadia András, Bertalan András
  • 1

Friss könyvek a címlapról