Mario Busso · Carlo Vischi

Csokoládé ​– édes és sós

1990Ft Szállítási költség info shipping cost

Készleten

  • Példány állapota:

Édes vagy keserű, étcsokoládé, tejcsokoládé, fehér csokoládé, mogyorós, krémes, tömör csokoládé, torták és aprósütemények, jégbe hűtött édességek és fagylaltok; a csokoládénak – az édesség kedvelői legnagyobb örömére – nagyon sok változata és felhasználási módja létezik. Ez a mű arra vállalkozik, hogy a kakaóültetvényektől indulva bevezesse az olvasót az „istenek eledele” mesés világába. Csodálatos fotókkal illusztrálva ismerhetjük meg annak a munkának a különböző fázisait, amely során a kakaószemből előbb kakaópor, majd különféle csokoládé lesz. A könyv arra nézve is hasznos tanácsokat nyújt, hogy hogyan kóstolgassuk, mivel fogyasszuk, hogyan tároljuk a csokoládét, s hogy melyek annak jótékony élettani hatásai. Ezen túlmenően még recepteket is közöl.

  • Mario Busso · Carlo Vischi
  • 1

Friss könyvek a címlapról