Lajos Mari

99 körítés és főzelék 33 színes ételfotóval

900Ft Szállítási költség info shipping cost

Elfogyott

  • Példány állapota: újszerű
  • Kiadó: Corvina
  • Kiadás éve: 1985
  • ISBN: 9631320693
  • Nyelv: magyar
  • Oldalak száma: 64

1. Valamely hús mellé adott kiegészítő étel […]. 2. Valamihez járuló többlet, kiegészítés, amely néha csak fölösleges járulék [..] – írja az Értelmező Szótár és a részletezésben nem elsősorban zöldségeket említ, hanem burgonyát rizst és tésztaféléket. Ez utóbbiak közül kettő ebben a könyvben is megtalálható, mert magyaros ételeink kiegészítői, de kötetünkben a főszerep a zöldségeknek jut.
A magyaros, pontosabban a közép-európai konyhára jellemző néhány zöldségféle főzelék formájában való elkészítéséből is közlünk néhányat.
Ha a mediterrán és különösen a távol-keleti konyhák zöldségkultuszát nézzük, el kell ismernünk, hogy bőven akad tanulnivalónk, ugyanis hihetetlen változatossággal tudják elkészíteni a zöldféléket.

Friss könyvek a címlapról