Bocz József (szerk.)

A főzés nagy enciklopédiája

1990Ft Szállítási költség info shipping cost

Elfogyott

  • Példány állapota:
  • Kiadó: Alexandra Kiadó
  • Kiadás éve: 2004
  • ISBN: 9633682304
  • Nyelv: magyar
  • Oldalak száma: 480

Az előételektől a desszertekig ez a könyv a receptek teljes palettáját kínálja amatőr szakácsok számára. A kötet tartalmából: Közel 700 recept, 12 gazdagon illusztrált fejezetben; Ételek széles választéka hétköznapokra és ünnepi alkalmakra; Könnyű receptek azok számára, akik nem szeretnek sok időt tölteni a konyhában; Számtalan ötlet a mindennapi ételek változatosabbá tételéhez és új ízek felfedezéséhez; Tálalási ötletek salátákhoz, húsételekhez, halakhoz és desszertekhez.

Friss könyvek a címlapról