Christine Ingram

A kenyér és a kenyérsütés enciklopédiája

4000Ft Szállítási költség info shipping cost

Elfogyott

  • Példány állapota:
  • Kiadás éve: 2001
  • ISBN: 963928324x
  • Nyelv: magyar
  • Oldalak száma: 256

A frissen sült kenyérnek kétségtelenül van valami különleges varázsa. Miért olyan jó az illata? És mitől olyan ellenállhatatlan? Ez az átfogó ismeretterjesztő könyv megadja a válaszokat, miközben mesésen szép közeli fényképeket ötvöz lényeges információkkal és kipróbált ízletes receptekkel.A könyv elbűvölő bevezető része a kenyérfélék és a pékmesterség hátteréről és történetéről mesél. Az élesztőkről és kovászokról szóló résszel kezdődő technikai fejezet könnyen követhetően, lépésről lépésre fényképekkel mutatja be a kenyér készítés alapjait a dagasztástól a sütésig. A fejezetet a sütőformáktól a bannetonokig terjedő hasznos kenyérkészítési eszközök felvonultatása teszi teljessé.Az ezután következő tájékoztató rész a világ kenyérféléinek egyedülállóan teljes bemutatását nyújtja. Országonként csoportosítva fényképek mutatják be a különböző kenyérfélék százait a világ majd’ minden sarkából.

Friss könyvek a címlapról