Denis Waitley

A kiválóság tíz titka

500Ft Szállítási költség info shipping cost

Elfogyott

  • Példány állapota:
  • Kiadás éve: 1995
  • ISBN: 9639197149
  • Nyelv: magyar
  • Oldalak száma: 207

„Ha ​az ember nem tudja, hová tart, bármely út el fog oda vinni.” (Lewis Carrol) „Ha az ember nem tudja, melyik kikötõbe igyekszik, nincs szél, mely jó lenne számára.” (Seneca) E szavak üzenete világos: ha nincs egy nagy cél, nincs tartalmas és boldog élet. De mi a boldog élet, amire mindnyájan vágyunk? „A görögök szerint a boldogság nem más, mint a bennünk rejlő képességek maradéktalan kibontakoztatása a kiválóság szintjén” (J. F. Kennedy)
A KIVÁLÓSÁG TÍZ TITKA arról szól, mit kell tennünk ennek érdekében. Előszavában a szerző ezeket írja:
“Könyvem a siker és boldogság tíz fundamentális elvét ismerteti… A kiválóság tíz titka nem egy divatdiktálta könyv. Ténykönyv, amely olyan igazságokat és értékeket tartalmaz, amelyek túlélik a társadalmi divathullámokat… Egyedülálló a tekintetben, hogy bonyolult pszichológiai koncepciókat könnyen érthetõ stílusban ismertet, hétköznapi példákkal segítve a mélyebb megértést…
Mire való ez a könyv? Arra, hogy olvasd, újra olvasd, tanulmányozd, aláhúzd, vitasd, és kölcsön add barátoknak, családtagoknak, munkatársaknak. És mire nem való ez a könyv? Arra, hogy elolvasva egy-két napig feldobjon, hogy aztán minden visszatérjen a régi mederbe. Könyvem egy csináld magad útmutató a hétköznapok nehézségeinek leküzdésére, a siker és boldogság kikovácsolására.”
Megjelenése óta A kiválóság tíz titka sok új kiadást ért meg és igazi sikerkönyv lett, sok-sok olvasó boldogságkalauza. Bízunk abban, hogy az önfejlesztõ irodalom magyar kedvelői is megszeretik e személyes tapasztalatokkal átszőtt, hasznos tanácsokkal teli bölcs könyvet.
* * *
Waitley módszere eredményesen mûködik. Saját pályafutása is ezt bizonyítja.
W. Clement Stone, A siker titka: pozitív lelki beállítottság szerzõje.

Friss könyvek a címlapról