Kugler Géza

A legújabb és legteljesebb Budapesti Szakácskönyv és házi cukrászat

24990Ft Szállítási költség info shipping cost

A tulajdonos öntapadós fóliával burkolta. Az előzéklapon tulajdonosi tollbejegyzés olvasható.

Elfogyott

  • Példány állapota:
  • Kiadó: Rozsnyai Károly
  • Kiadás éve: 1930
  • Nyelv: magyar
  • Oldalak száma: 509

A híres magyar szakács és cukrász száz éve megjelent könyve nem csupán szakácskönyv, hanem a főzés művészetének mester nélküli elsajátításának tankönyve is. A híres magyar és francia szakácsművészek nyomán összeállított kétezer recept mellett, megtanít minket a tálalás, a terítés, a fölszeletelés, a csupa természetes eredetű főzési anyagok pontos ismeretére, segít az évszaknak megfelelő étlapok tervezésében. Aki azt hiszi a száz évvel ezelőtt megirt kétezer recept korszerűtlen, az súlyosan téved. A kötet ugyanis, megismertet minket a levesek, előétkek, mártások, mindenféle húsnemek, zöldségek, saláták, főtt és sült tészták, torták, cukrászsütemények, cukorkák, italok és a befőzés ízletes és pontos készítési módjaival, a rég elfelejtett fűszerek használatával. A könyvet kétszáz eredeti kép, ábra is illusztrálja.

Friss könyvek a címlapról