Günter Beer

A sütés-főzés enciklopédiája

5,000 Ft Szállítási költség info shipping cost

Elfogyott

  • Példány állapota: újszerű
  • Kiadás éve: 2011
  • ISBN: 9789632976846
  • Nyelv: magyar
  • Oldalak száma: 768

Az éhség a legjobb szakács, tartja a mondás, ám az sem árt, ha ismerjük az alapanyagok és az elkészítési módok minden titkát. “A sütés-főzés enciklopédiája” című kötet valóban konyhai alapmű, hiszen szemléletes, lépésről lépésre mindent bemutató fotók és részletes útmutatók segítenek át bennünket a konyhaművészet összes buktatóján az előkészületektől az elkészítésen át egészen a kész fogásokig.
Az alapreceptek mellett, amelyekre sok fogás épül, a nemzeti és a nemzetközi konyhák számos klasszikusát, valamint fantáziadús változatokat és új kreációkat is megismerhetünk. Újdonság a hozzávalók képekkel ellátott listája, mert így az oldalakat pörgetve könnyen kiválaszthatjuk, hogy a rendelkezésünkre álló alapanyagokból mit is készítsünk. Több mint 700 oldalon és több mint 5000 remek fényképen ismerhetjük meg az alapvető hozzávalókat, a főzési technikákat és az alaprecepteket. A világ minden tájáról származó csábító ételek receptjeit pedig a szerzőpáros hasznos tippekkel és trükkökkel fűszerezte.

Friss könyvek a címlapról