Achim Samwald

Aszalás, szárítás

900Ft Szállítási költség info shipping cost

Elfogyott

  • Példány állapota: újszerű
  • Kiadás éve: 2011
  • ISBN: 9789632866048
  • Nyelv: magyar
  • Oldalak száma: 123

Az aszalás varázsa abban rejlik, hogy ebben a folyamatban a gyümölcsnek sajátos ízvilága alakul ki. Az aszalt szilva például nem helyettesíthető sem friss, sem mélyhűtött szilvával! Az aszalás az egyik legősibb tartósítási forma, de ma már nemcsak a nap erejét alkalmazza, hanem használatban vannak többek között elektromos üzemelésű szárítók is.A gyümölcsökön kívül száríthatunk még zöldségeket, gombát, fűszernövényeket, gyógynövényeket, olajos magvakat. A könyv az aszalványok, szárítmányok készítésének bemutatásán kívül recepteket is közöl.

Friss könyvek a címlapról