Thomas Keller

Bouchon

3000Ft Szállítási költség info shipping cost

Elfogyott

  • Példány állapota:
  • Kiadás éve: 2010
  • ISBN: 9789632970080
  • Nyelv: magyar
  • Oldalak száma: 360

Thomas Kellernek, a világhírű French Laundry tulajdonosának és séfjének a bisztrókonyha a szenvedélye, ezért is nyitotta meg a Bouchon éttermet, amely mára szintén fogalommá vált. Véleménye szerint a főzés művészetének titka, hogy a legegyszerűbb alapanyagokból is kitűnő ételek készíthetők. Hiszi, hogy a bisztrókonyha magában foglalja a nagylelkűség, a gazdaságosság és az egyszerűség kulináris szellemiségét. Ételei egyszerre táplálják a testet és a lelket. A sztárszakács ebben a gyönyörű kiadványban nyújtja át az olvasóknak mindazt a tudást, amit a Bouchonban felszolgált egyszerű, de nagy odafigyeléssel készített ételekről tudni érdemes.

“A Bouchon a tradicionális konyhaművészet megőrzéséről, a hagyományos ételek iránti tisztelet megújításáról szól, miközben a recepteket a fény felé tartjuk, hogy megértsük és tökéletesítsük őket” – Thomas Keller.

“Thomas Keller szégyentelenül érzéki… tele meglepetésekkel… egyszerűen káprázatos. Ott van a világ legjobb séfjei között” – Los Angeles Times

Friss könyvek a címlapról