Lenkei Júlia (szerk.)

Csirke

700Ft Szállítási költség info shipping cost

Elfogyott

  • Példány állapota: újszerű
  • Kiadás éve: 1999
  • ISBN: 9639192139
  • Nyelv: magyar
  • Oldalak száma: 64

A világ leghíresebb főzőiskolája, a Cordon Bleu nevű intézet receptjeit adja közre ez a sorozat kezdőknek és konyhaművészeknek. Azoknak a fogásoknak a leírásait gyűjtötték össze, amelyek elegánsak, mégis egyszerűek, és nem utolsósorban könnyen elkészíthetőek. A gyönyörű képek még vonzóbbá teszik ezeket a szakácskönyveket, arra csábítanak, hogy elkészítsük, az asztalra varázsoljuk a finom falatokat, ámulatba ejtsük családunk tagjait vagy vendégeinket. A Cordon Bleu főzőiskola konyhafőnöke az egyszerű sült csirkétől az angol királynő koronázási lakomájára készített pecsenyéig meleg és hideg csirkefogásokat kínál: leveseket, salátákat, sülteket és egytálételeket. Ajánlatában szerepel rántott csirke az amerikai délről, a francia konyha “vadász módra” készített csirkéje, baszk csirke és thai csirkeszárny – ékes példájául annak, hogy a világ négy csücskében mi mindent tudnak varázsolni a nálunk is kedvelt szárnyasból.

Friss könyvek a címlapról