Pam Grout

3990Ft Szállítási költség info shipping cost

Elfogyott

  • Példány állapota:
  • Kiadó: Édesvíz
  • Kiadás éve: 2015
  • ISBN: 9789635294152
  • Nyelv: magyar
  • Oldalak száma: 245

Kilenc újabb energiagyakorlat annak bizonyítására, hogy mindenki képes főállásban csodát tenni.

Az ​E-Négyzet óriási nemzetközi sikere sokaknak nyújtott fogódzót az első lépésekhez, hogy tényleg leessen végre, hogy a gondolatok teremtik a valóságot.
Az E a Köbön lapjain Pam Grout segít magasabbra és mélyebbre hatolni a kvantum mezőben, ahol bebizonyíthatod, hogy mi sem természetesebb a csodáknál, és hogy a boldogság csak egy gondolatnyira van tőlünk.

Kilenc újabb érdekes kísérlet és számtalan hasznos tanács tárja szélesre a világ bőségének kapuit az olvasók előtt. A könyv megcáfolhatatlan bizonyítékokat sorol arra, miért csak rajtunk múlik, hogy végre éljünk a lehetőséggel és használjuk az univerzum energiáját, ami örökké a rendelkezésünkre áll, a boldogulásunkat és a jólétünket szolgálva.

Amikor iskolába jártam, folyton azt kérdezték, mi akarok
lenni, ha nagy leszek. Azt írtam erre, hogy boldog.
Mire megkaptam, hogy nem értem, mirl szól a feladat,
amire meg én mondtam azt, hogy ti meg nem értitek,
mirl szól az élet.
JOHN LENNON, ANGOL ZENÉSZ, A BEATLES ALAPÍTÓ TAGJA

A szerzőről
Pam Grout #1 New York Times bestseller író, 17 könyv, három színdarab, egy tévésorozat, és két iPhone alkalmazás szerzője. Rendszeresen ír cikkeket a People magazin, a CNN.com, a The Huffington Post számára, és utazási blogot vezet a www.georgeclooneyslepthere.com weboldalon. Ha még többet szeretnél megtudni Pam járatlan úton járó életének állomásairól, akkor látogass el a néha tényleg frissített honlapjára: www.pamgrout.com.

Friss könyvek a címlapról