Peggy Brusseau

Életmentő ételek

500 Ft Szállítási költség info shipping cost

Készleten

  • Példány állapota:
  • Kiadás éve: 1994
  • ISBN: 9637940243
  • Nyelv: magyar
  • Oldalak száma: 175

A ​magas koleszterinszint a szív- és érrendszeri betegségek komoly rizikófaktora. Peggy Brusseau ebben a művében kimutatja, hogy a koleszterinszint és ezzel a megbetegedés veszélye egészséges életmód kialakításával, elegendő mozgással és persze megfelelő étrenddel nagy mértékben csökkenthető. Ez a receptgyűjtemény most gyakorlati tanácsokkal is szolgál: több, mint 150 csodálatos ételleírást tartalmaz, melyeket koleszterin-, kalória- és zsírsav-tartalom szempontjából elemez. Amellett, hogy pontosan megadja az említett értékeket, előtérbe helyezi azokat a speciális alapanyagokat, melyek a koleszterin-túltengés hatásos ellenszerei. Ismeri a norit? Tudja, hogy lehet tofut kapni? Kóstolta már a tahini? Ezek az alapanyagok elsőre talán újszerűnek, egzotikusnak vagy egész egyszerűen beszerezhetetlennek tűnnek – „a magyar viszonyokat ismerve…” Nos, kellemes csalódást kell okozzunk, mert íme egy szakácskönyv, mely nemcsak elméleti, hanem konkrét útmutatóval is szolgál az egészséges táplálkozás hívei számára. A kötetben országos lista található mindazokról a boltokról, kis- és nagykereskedésekről, ahol megvásárolhatók a receptekben szereplő alapanyagok. A napjainkban sosem látott mértékben gazdagodó hazai élelmiszerpiac aktuális körképével, a könnyen elkészíthető receptekkel és az étrendmintákkal ez a könyv elérhetővé teszi mindannyiunk ideálját: egészséges, ugyanakkor ízletes ételeket egy könnyű szendvicstől az ínyenc lakomáig

Friss könyvek a címlapról