Pető Gyula

Ételkészítési ismeretek

5490Ft Szállítási költség info shipping cost

Tankönyv

A könyv előzéklapján tulajdonosi tollbejegyzés látható.

A lapéleken egy helyen kisebb elszíneződés látható.

Elfogyott

  • Példány állapota:
  • Kiadó: Műszaki
  • Kiadás éve: 2010
  • ISBN: 9789631619430
  • Nyelv: magyar
  • Oldalak száma: 1008

Vendéglátós generációk nőttek fel Pető Gyula Ételkészítési ismeretek című könyvén. Az olvasók nemcsak új ételek készítéséhez kapnak ötleteket, hanem a takarékos főzés elsajátításához vagy a korszerű konyha felszereléséhez, berendezéséhez is. Kívánom, és remélem, hogy ez a praktikusan használható kézikönyv szakmai körökben és minél több családban segíti mindazok munkáját, akik vendégeik vagy szűkebb családjuk gazdag és tartalmas ellátását feladatuknak érzik, és fontosnak tartják. Unger Károly elnökségi tag Szakácsok Világszövetsége.

Friss könyvek a címlapról