Anthony Bourdain

Francia bisztrókonyha

2990Ft Szállítási költség info shipping cost

A külső borítón kisebb foltok vannak.

Elfogyott

  • Példány állapota:
  • Kiadó: Tericum
  • Kiadás éve: 2009
  • ISBN: 9789639633544
  • Nyelv: magyar
  • Oldalak száma: 302

„Ez nem szakácskönyv. Nem igazán. Nem fog megtanítani arra, hogyan kell fűzni.” Ezzel indít Anthony Bourdain, a kulináris kalandor, a gasztronómiai világ fenegyereke. Aztán türelmesen, lépésről lépésre magyarázza el a bonyolultabb ételek elkészítését. Mintha csak a haverjával beszélgetne. És még a remegő lábú kezdő szakács is, aki csak a barátainak vagy a csajának akar villantani főzni tudásával, profinak kezdi érezni magát, és bátran nekilát olyan fogások elkészítésének, mint a burgundi marha, a vörösboros kakas vagy akár a híres marseille-i halleves, a bouillabaisse. A nem szokványos fotókkal illusztrált kötet a klasszikus francia bisztrókonyha több mint száz fogását foglalja egybe: levesek, előételek, saláták, húsuk, halak és desszertek. Akár egyszerű, akár bonyolult receptről legyen szó, a jó minőségű alapanyag kulcsfontosságú.

Friss könyvek a címlapról