John Briffa
Gyógyító ételek
500Ft
Szállítási költség
Készleten
- Példány állapota: jó
Rövid és világos tájékoztatást kapunk mindenről, amit ahhoz kell tudnunk, hogy bizonyos ételek fogyasztásával hogyan őrizhetjük meg, illetve fokozhatjuk erőnlétünket, hogyan tarthatjuk meg, illetve érhetjük el az optimális testsúlyt. – helyes táplálkozás -betegség elleni védelem -egészséges ételek – megőrizzük erőnlétünket és alakunkat – kimerültség, emésztési zavarok, szívpanaszok ismertetése, gyógyítása – milyen tüneteket okozhatnak az egyes élelmiszerféleségek – javaslatok az étrendi módosításokra – alapvető tápanyagokat és a szervezet napi szükségletét feltüntető táblázatok.
Tartalomjegyzék
Bevezetés
AZ ÉTELEK ÉS AZ ENERGIA
Energiatermelés
Energiaraktárak
A vércukor
A normális vércukorszint
Energiaadó tápanyagok
Aktív életmód
Egészséges csontozat
Az öregedés lassítása
Energiadús ételek
Energiarablók
SZÍVVÉDŐ TÁPLÁLKOZÁS
Mi a szívinfarktus?
A zsírok és a szív
A veszélyes cukor
A veszélyes só
Az oxidációk
Főzési fortélyok
Az alkohol és a szív
Szívkímélő ételek
EMÉSZTÉSJAVÍTÓ ÉTREND
Az emésztőrendszer
Gyenge emésztés
Gyomorégés és -fekély
Ételkombinációk
A bélműködés javítása
Érzékeny belek
Bélgyógyító étrend
A máj és a vese
SÚLYCSÖKKENTŐ DIÉTA
A normális testsúly
A diétázás csapdája
Több izom, kevesebb zsír
A zsírlerakódások
Élelmiszer-túlérzékenység
Ki lehet túlérzékeny?
A vércukor és a súly
Élelmiszer-legendák
Tartós fogyás
IMMUNERŐSÍTŐ ÉTELEK
Az immunrendszer
Étrend és immunitás
Mi okozhat rákot?
A táplálkozás és a rák
Rákmegelőző ételek
A fertőzések leküzdése
Reumatoid artitisz (ízületi gyulladás)
Immunerősítő ételek
BEVÁSÁRLÁS ÉS FŐZÉS
A bevásárlás szabályai
Hol vásároljunk?
Főzzünk kevés zsírral
Ételízesítés
Menüjavaslatok
TÁRGYMUTATÓ ÉS KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS
- John Briffa
- 1
- jó