Eva Kapfelsperger, Udo Pollmer

Halál a konyhában

700Ft Szállítási költség info shipping cost

A borítón karcolásnyomok vannak.

Elfogyott

  • Példány állapota:
  • Kiadó: Kétezeregy
  • Kiadás éve: 2006
  • ISBN: 963867444X
  • Nyelv: magyar
  • Oldalak száma: 388

A könyv az élelmiszer-biztonság alapvető kérdéseivel, ezek hátterével és a lehetséges megoldásokkal foglalkozik. Számba veszi a húsban, halban, tojásban, tejben és tejtermékekben, a felvágottakban, kolbászokban és egyéb húsipari termékekben előforduló szennyeződéseket és ezek egészségünkre gyakorolt hatásait. Leírja a modern állattartás és élelmiszer-feldolgozás hátulütőit, az intenzív növénytermesztés árnyoldalait, és a biogazdálkodás mibenlétét. Tanácsokat ad a fogyasztói önvédelemre, hogyan tudjuk a legjelentősebb szennyező forrásokat elkerülni, mit kell tekintetbe vennünk vásárlásainkkor. A Der Spiegel szerint a könyv “riasztólövés” ételeink és környezetünk szennyezettségére vonatkozóan.

Friss könyvek a címlapról