Rita Ariyoshi

Hawaii

750 Ft Szállítási költség info shipping cost

Készleten

  • Példány állapota: újszerű
  • Kiadás éve: 2010
  • ISBN: 9789639810839
  • Nyelv: magyar
  • Oldalak száma: 271

A National Geographic Society sokat próbált utazói, szakavatott világcsavargói folyton-folyvást járják glóbuszunk pazar tájait, érdekes országait. De nem csak a díszleteket bámulják meg – a kulisszák mögé, a nemzetek, népek, kultúrák titkaiba is örömest bepillantanak. Vérbeli felfedezőként összegyűjtött tapasztalataikat, bölcs tanácsaikat osztják meg az utazni vágyó olvasóval a National Geographic Traveler sorozatának köteteiben.

Az utazás megtervezése: Rövid az idő, tenger sok a látnivaló – hogyan állíthatjuk össze a legokosabban hawaii utazásunk menetrendjét?
Kalandra fel!: Bon táncfesztivál, túrák bennszülött idegenvezetővel, barlangkaland a lávacsőben, lauau és szörf – megannyi különleges, kihagyhatatlan élmény.
Bennfentes tipp: Csak a beavatottak számára ismerős helyek, fontos tudnivalók – a National Geographic fotósainak, újságíróinak, szakértőinek kincset érő tanácsai.
Séták és autós kirándulások: A honolului kínai negyed, a nagy-szigeti Kráter-perem, a mauaui Hana autóút, a molokai East End – részletes leírással, térképpel.
Kirándulások: Na Pali Coast, Lanaihale, Oahu, Old Pali Road, a Nagy-sziget, Hilói-öböl – háborítatlan zugok, rejtelmes hawaii vidékek.
Ne hagyjuk ki!: Különösképpen ajánlott helyek és programok.
Fényképek, illusztrációk, térképek: Gazdagon illusztrált segédlet az úti célok kiválasztásához, a tájékozódáshoz, a tartalmas és szórakoztató időtöltéshez.

Friss könyvek a címlapról