A távol-keleti gasztronómia kincsei ízletesek, egészségesek, könnyűek, egyszerűen elkészíthetők! A Sirály Kiadó gasztrokultúr sorozatának legújabb darabja a japán konyha rejtelmeibe vezeti be a különleges ízek kedvelőit. A látványos képekkel illusztrált, pontos leírásokat tartalmazó könyv segítségével saját magunk otthon is könnyedén megfőzhetjük, elkészíthetjük az egzotikus keleti ínyencségeket. Az átfogó, a receptek mögött meghúzódó szellemi hátteret is áttekintő Japán konyhából teljes képet kapunk a távoli ország kulináris műhelytitkairól. Japán konyha – keleti ízek nyugatiaknak
– Több mint 100 recept konyhai trükkökkel és tippekkel
– Könnyen beszerezhető alapanyagok
– Tradicionális japán tálalás
– A pálcikahasználat művészete
– A japán gasztronómia és kultúra érdekességei
– Az ételek felszeletelésének és elrendezésének titkai
– A tea – a japánok éltető itala
– Összefoglaló fogalomtár, amely segít az eligazodásban