-

Konyhalexikon

2490Ft Szállítási költség info shipping cost

Készleten

  • Példány állapota:

Minden, amit a konyhai alapanyagokról és felhasználásukról tudni kell

Manapság ​rendkívül gazdag az élelmiszer-kínálat: a legkülönbözőbb nemzetközi és egzotikus különlegességek ugyanúgy elérhetők, mint a hazai termékek. Egyáltalán nincs tehát könnyű helyzetben az, aki ma bevásárolni indul.
Bizonyára gyakran látunk gránátalmát, de vajon tudjuk-e, mihez kezdjünk vele? Mi a vérfű vagy ázsiai citromfű? Tudjuk-e, hogy tízezer fajta rizs létezik a világon, s hogy a földimogyoró nem dióféle? Sejtjük-e, mi különbözteti meg a Fleur de Selt a hagyományos asztali sótól? Milyen húst vegyünk leveshez, és melyik alkalmas sültnek? Hogyan néz ki az aranydurbincs?
Mindezek a lényeges információk megtalálhatók ebben a gazdagon illusztrált kézikönyvben, amely több mint 900 szócikkével és ragyogó fényképeivel segít eligazodni az alapanyagok rendkívül széles és változatos kínálatában. A hasznos vásárlási és tárolási ötleteket adó kötetben mindent megtudhatunk a különböző élelmiszerek származásáról és felhasználási lehetőségeiről, így e kötet minden hobbiszakács számára nélkülözhetetlen.

  • -
  • 1

Friss könyvek a címlapról