Ned Vizzini

Nyomás alatt

750Ft Szállítási költség info shipping cost

Elfogyott

  • Példány állapota:
  • Kiadás éve: 2017
  • ISBN: 9789633739167
  • Nyelv: magyar
  • Oldalak száma: 367

„Elképesztő: ​vicces, intelligens, lefegyverző.” – New York Magazine
A bölcs, elmés narrátor és egy kényes téma finom leírása magával ragadja a nagykamaszokat – és szüleik et.” – People Magazine

Az ambiciózus, New York-i tinédzser, Craig Gilner eltökélte, hogy sikeres lesz az életben – ami azt jelenti, hogy be akar jutni a megfelelő gimnáziumba, a megfelelő főiskolára, a megfelelő munkahelyre. Ám amint Craiget felveszik a manhattani Vezetőképző Gimnáziumba, a nyomás elviselhetetlenné válik. Nem eszik, nem alszik, míg, egy este, majdnem megöli magát.
Craiget, öngyilkossági kísérletének köszönhetően egy pszichiátriára utalják, ahol nem mindennapi új szomszédokat szerez: egy transzszexuális szex függőt; egy lányt, aki ollóval esett az arcának; és az önmagát megválasztó Armelio elnököt. Itt Craig végre képes szembenézni szorongásának forrásával.
Ned Vizzini, aki maga is járt már pszichiátrián, különösen megindító történetet írt a boldogsághoz vezető, néha nem várt útról.

„Humoros … [Vizzini] személyes belelátása és intelligens, önbecsmérlő hangvétele teszi a könyvet szórakoztató olvasmánnyá.” – The Washington Post
„Egy könyv a depresszióról, ami egyáltalán nem depressziós.” – Teen Vogue

Friss könyvek a címlapról