Cosima Bellersen Quirini

Otthoni ​tartósítás erjesztéssel – természetesen!

2490Ft Szállítási költség info shipping cost

Elfogyott

  • Példány állapota:

A fermentáció napjaink egyik újrafelfedezése, amelynek segítségével a savanyú káposzta, a ketchup, a sajt és a sonka otthon is elkészíthető, és házilag megoldható a sörfőzés és a kenyérsütés is.
Az élelmiszerek fermentálása (azaz erjesztése) ősrégi módszer, és ezáltal sokféle étel előállítása és tartósítása lehetővé vált. A fermentált ételek egészségesek, könnyen emészthetők, de elsősorban páratlanul finomak!
A könyv több mint 250 receptet tartalmaz az alábbi témákban:
– tartósítás sóban és tejsavas erjesztés
– tejtermékek, sajtok, szalámik és szójaételek készítése
– különleges kenyerek, péksütemények
– ecet és bor készítése házilag

  • Cosima Bellersen Quirini

Friss könyvek a címlapról