Dr. Panyik Gáborné

Pálinkafőzés
Ágyas pálinka és likőr készítése

2490Ft Szállítási költség info shipping cost

Elfogyott

  • Példány állapota:
  • Kiadó: Cser
  • Kiadás éve: 2016
  • ISBN: 9789632783413
  • Nyelv: magyar
  • Oldalak száma: 115

Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet, mely szerint a pálinkák alapanyaga az a gyümölcs, amely nem felel meg a fogyasztási, konzervipari és más felhasználási területek minőségi követelményeinek, ma már nem követhető szempont a gyártók számára.
Jelenleg Magyarországon – jövedéki szempontból – három, eltérő típusú pálinkafőzési mód létezik: a bérfőzés és a kereskedelmi főzés, valamint az ún. házi párlatkészítés.
Könyvünkben ismertetjük azokat az elméleti és gyakorlati tudnivalókat, amelyek ismerete elengedhetetlen a pálinkafőzéshez.

Friss könyvek a címlapról