Arnold Zabert

Süssünk

900Ft Szállítási költség info shipping cost

Elfogyott

  • Példány állapota:

Könyvünk ​egy sorozat második köteteként látott napvilágot. Az első kötet, a FŐZZÜNK – A főzés új iskolája 1984 őszén jelent meg, és örömünkre azonnal nagy sikert aratott. (…) A könyv gyors sikerén felbátorodva jelentettük meg a sorozat második kötetét, SÜSSÜNK – A sütés iskolája címmel, természetesen abban a reményben, hogy ezt is ugyanolyan lelkesedéssel fogadja majd az olvasóközönség, mint az első kötetet. Valamennyi desszert, torta, sütemény holmi előkelőséget hordoz magában. ezek a finomságok – mindennapi kenyerünkkel ellentétben – nem létfontosságúak, sőt voltaképpen fölöslegesek; fogyasztásoknak viszont annál nehezebben tudunk ellenállni. Tojás, vaj, cukor, liszt, csokoládé, illatos gyümölcsök – a szokásos alapanyagok a sütés során édes álmokká lényegülnek át. A friss sütemény illata betölti a házat, és máris mindenki jókedvre derül. Az esetleges rossz hangulat egy szempillantás alatt szertefoszlik, a család vidáman, nagy egyetértésben gyülekezik a süteményestál körül. Érdemes megpróbálni!

Könyvünkkel ehhez szeretnénk segítséget nyújtani. Azoknak, akik még kezdők a sütés terén elmagyarázzuk, megmutatjuk, leírjuk, hogy haladhatnak lépésről lépésre előre a cukrászművészetben – az egyszerűen kikeverhető sima kuglóftól a pompázatos, kényes piskótatésztából készült, finom, vajaskrémmel töltött szülinapi tortáig. Azok pedig, akik már régen túljutottak a kezdeti nehézségeken, és kedvenc receptjeiket már a kisujjukból kirázzák, most könyvünk segítségével megpróbálkozhatnak valami mással, valami újjal. Azt szeretnénk tehát, hogy a sütés mindenki számára öröm legyen.

A szerkesztőség és jómagam mindent megtettünk annak érdekében, hogy pontosan adatokkal és szemléletes fotókkal könnyítsük a munkát. Valamennyi receptünket kipróbáltuk sütő-, illetve főzőstúdiónkban: minden esetben megbizonyosodtunk arról, hogy a sütemény valóban elkészíthető. Az eredmény pedig – szerénységünk ellenére is ki kell mondanunk – csodálatosan finom.

  • Arnold Zabert

Friss könyvek a címlapról