Mészáros Tibor · Voleszák Zoltán
Villásreggelitől a gálavacsoráig
3990Ft
Szállítási költség
Készleten
- Példány állapota: jó
Míg a villásreggelitől eljutunk a gálavacsoráig, a gasztronómia minden fortélyába bepillanthatunk: a terembeosztástól a pezsgőbontásig, a Hubertus-büfé menüjétől a kávészünet megszervezéséig, az asztalterítéstől az abroszhajtogatásig, a kiskanáltól a gyertyatartóig. Egyszóval minden részletre kiterjed ez a maga nemében páratlan, a rendezvényszervezés szakirodalmában a legszínvonalasabbak közé tartozó kézikönyv.
A vendéglátó-ipari tanulók, főiskolások, frissen végzett vendéglátó-ipari szakemberek, rendezvényszervező vállalkozók részére összeállított kötet megismertet a rendezvények általános tudnivalóival, bemutatja a legfontosabb rendezvénytípusokat, lebonyolításuk feltételeit és szervezési elveit. A könyv külön erénye, hogy minden témakörhöz konkrét javaslatokkal szolgál. A terítés módját, az asztalok elrendezését, a térbeosztást szemléletes ábrák illusztrálják, külön menüsorok, a résztvevők számához igazított étel- és itallisták teszik a könyvet könnyen kezelhetővé, áttekinthetővé, a gyakorlatban is használhatóvá.
- Mészáros Tibor · Voleszák Zoltán
- 1
- jó