Steve Hamilton · Marina Lewycka · Michael Palmer · Marie Bostwick

A ​zárkirály / Enyvből lettünk / Második szakvélemény / Életfonal

500Ft Szállítási költség info shipping cost

Elfogyott

  • Példány állapota:

Steve ​Hamilton: A zárkirály
Michael egy tíz éve történt szörnyű tragédia óta megnémult, de nem csupán ezért tartják különlegesnek a környezetében élők. Legyen szó lakatról, megerősített ajtóról vagy akár páncélszekrényről, a tizennyolc éves fiatalember bármilyen zárral megbirkózik. A „megbocsáthatatlan képesség” birtokában hamar népszerű lesz bűnözői körökben, hiába igyekszik, hogy szabaduljon a karmaik közül. Aztán kap egy esélyt, hogy végleg szakítson velük, és egyben feltárja azt a titkot, amely annyi éven át hallgatásra kárhoztatta.

Maryna Lewycka: Enyvből lettünk
A negyvenes évei közepén járó Georgie Sinclair kilátástalannak érzi az életét. Nem elég, hogy magára hagyta a férje, hogy nehezen ért szót tizenhat éves fiával, még a munkájához kapcsolódó határidőket sem mindig tudja tartani. Aztán a sors az útjába sodor egy hóbortos öregasszonyt, a szomszédban lakó Mrs. Shapirót, aki elvonja a figyelmét a mindennapok gondjaitól. Georgie akaratán kívül egyre jobban belefolyik idős barátnője életébe, és hol izgalmas, hol szórakoztató kalandok várnak rá.

Michael Palmer: Második szakvélemény
Bostonban élő édesapja váratlan balesete hazaszólítja Thea Sperelakist, aki Afrikában dolgozik orvosként egy nemzetközi segélyszervezetnél, miután maga mögött hagyta a kórházak túlhajszolt, anyagias világát. Petros Sperelakis cserbenhagyásos gázolás áldozataként kómában fekszik, és senki sem bízik a felépülésében. Thea azonban a testvérével együtt arra gyanakszik, hogy szándékosan gázolták el az édesapját. De vajon kinek állhatott érdekében, hogy végezzen az ország egyik legnépszerűbb belgyógyászával?

Marie Bostwick: Életfonal
Liza Burgess jó néhány dolgot nem szeret, köztük a meglepetéseket. Ezért sem örül annak, amikor a barátja, Garrett Dixon szilvesztereste megkéri a kezét. Liza a döntéseket sem kedveli, mint például hogy igent mondjon-e ilyen helyzetben vagy nemet. Noha őszintén szereti Garrettet, a főiskola befejezése után még egy ideig nem tervezte, hogy férjhez megy. Aztán a családtagok és barátok is beavatkoznak az események alakulásába, és elég hamar kiderül, hogy az élet másról sem szól, csak meglepetésekről és döntésekről.

  • Steve Hamilton · Marina Lewycka · Michael Palmer · Marie Bostwick

Friss könyvek a címlapról